Здравейте! Ние сме Iron Brothers. Вече 15 години създаваме мебели и изделия от ковано желязо.

За нас това означава да създадем уют във вашия дом. Красота в градината. Сигурност по стълбището. Безопасност на терасата. Комфорт в ресторанта ви. Стил в хотела. Удобство в двора. И във фирмата. Навсякъде, където сте вие и важните за вас хора.

През тези години създадохме мебели, съоръжения и аксесоари от ковано желязо за близо 200 обекта. Вече можем не само да кажем, но и да докажем:

  • Ще ги използвате десетилетия напред. Защото са здрави, надеждни, солидни и издържливи.
  • Ще ги обичате и ще им се наслаждавате. Защото са стилни, красиви, елегантни и удобни.
  • Ще се гордеете с тях. И със себе си. Защото са модерни, но носят характера и достойнството на хилядолетна традиция.
  • Ще бъдете уникални. Защото са изработени ръчно.

Ние от Iron Brothers не признаваме поточни линии, заготовки и калъпи. Единствени на българския пазар използваме автентичната хилядолетна технология на художественото коване, която превръща занаята в изкуство. А изделието от ковано желязо – в произведение. Затова гарантираме, че ще получите от нас уникален дизайн по ваш вкус, изключително качество и ювелирна изработка. До последния красив детайл.

Ще получите още прецизност и коректност. Бързо обслужване и компетентно съдействие. Професионализъм. Дългогодишен опит, съчетан с талант и любов към занаята. Той е хилядолетен, защото кованото желязо е доказало качествата си през вековете. Ако още не сте се уверили в това, доверете се на нас. Ние ще „изковем“ и най-смелите ви идеи. Защото – всички знаем – човек сам кове съдбата си. Ние сме до вас, за да изковем мечтите ви!

Iron Brothers

Железни. Във всеки смисъл на думата.