Ковано желязо

Мебелите от ковано желязо – безкомпромисно качество и безупречен стил!

Мебелите от ковано желязо са перфектни за всеки дом. Те са с несравнимо качество, а тайната на това перфектно качество се крие в невероятните свойства на кованото желязо.

Желязото е здрав, ковък, еластичен и устойчив на корозия материал, който освен това е и лесен за обработка. Коването на желязо е един от най-древните занаяти, познати на човечеството. Мебелите от ковано желязо са изключително качествени и това не се променя с времето, независимо от атмосферните условия. Инвестирайки в нови мебели от ковано желязо може да сте сигурни, че поставяте в дома си вещи, които ще Ви служат дълги години! Мебелите от ковано желязо са най-добрият избор за Вас, за да се сдобиете с наистина качествени, издръжливи и красиви мебели.

Ковано желязо 1
Ковано желязо – купете от нас!

Ние от IRON BROTHERS работим точно по тази автентична технология, позната от хилядолетия. Художественото коване ни позволява да изработим уникални изделия от ковано желязо, по индивидуален проект, който изготвяме за нашите клиенти! Ако искате новите Ви мебели от ковано желязо да са качествени, привличащи погледите и с уникален дизайн – свържете се с нас! Поради високото си качество и стилния си външен вид те са подходящи както за дома, така и за хотела, офиса или заведението Ви. Бъдете сигурни, че всичките Ви гости ще се впечатлят от новите Ви мебели от ковано желязо и усещането за домашен уют, което те носят със себе си.

От IRON BROTHERS може да се сдобиете както с масивни мебели от ковано желязо като порти, огради, парапети, така и да се погрижите са осветлението в дома – с нашите полилеи, градински фенери, факли, свещници. Дори да искате само дребен детайл от ковано желязо, като например принадлежности за камина или дръжки за врати от този материал, ние отново можем да Ви помогнем!

Ние от IRON BROTHERS очакваме Вашите поръчки, а от наша страна може да очаквате да изработим Вашите мебели от най-висококачествен материал, по автентична технология и с поглед към детайлите. Доверете ни се сега и сбъднете мечтата си за безопасен, стилен и красив дом!

Кованото желязо – перфектният материал за Вашите мебели!

   

Какво е ковано желязо и защо от него се правят най-качествените мебели?

 

Една известна американска авторка твърди, че „ Домът не е просто място, той е чувство“. Домът е чувството на уют, щастието в спокойните вечери с любимите хора. Затова и всички ние държим домът ни да е безопасен, стилен и красив. А най-добрият начин всички тези изисквания да бъдат изпълнени, е да поставим в него мебели от ковано желязо! Но какво точно представлява кованото желязо и защо мебелите от ковано желязо са най-качествените, с които можете да се сдобиете?

Ковано желязо 2
Ковано желязо – професионално коване
Името на кованото желязо произлиза от процеса на самата му обработка, познат на човечеството от зората на цивилизацията – а именно коването. Буквално името се превежда като „обработено желязо“ Коването е занаят, познат ни от дълбока древност, а ръчното коване е най-качественият начин за обработка на металите. Желязото е здрав, ковък, еластичен, устойчив на ерозия и лесен за обработка материал, от който се произвеждат висококачествени изделия, впечатляващи със своите качества.

Интересен факт е, че кованото желязо не е загубило своята популярност през годините, а дори напротив. Тук можем например да споменем, че дори Айфеловата кула е направена от ковано желязо! Дори и в наши дни хората са наясно, че най-качествените мебели са тези от ковано желязо. Една от основните причини за този факт е, че до нас са достигнали хиляди примери за изключително древни изделия от ковано желязо. Ако всеки един от нас се замисли, може да изброи наум поне няколко древни артефакта, за които знаем, че са изработени от ковано желязо. Тайната е много проста се крие в невероятната устойчивост на кованото желязо. На практика кованото желязо е непреходно през времето, като е устойчиво на всякакви атмосферни условия. При наистина качествен материал и професионална изработка, мебелите и изделията от ковано желязо могат де използват векове наред. Тази невероятна устойчивост прави изделията от ковано желязо най-предпочитани сред истинските ценители на качеството.

Мебелите от ковано желязо са най-добрият избор, който можете да направите, за да сте сигурни, че инвестирате в качеството и устойчивостта на обзавеждането на дома Ви! Тези мебели от ковано желязо ще Ви служат дълги години, без по никакъв начин да променят външния си вид или да намалят функционалността си. Това разбира се важи само в случаите, когато кованото желязо е наистина качествено, а изработката е перфектна. За да получите точно това – доверете се на IRON BROTHERS!

 

С какво друго, освен с устойчивост и издръжливост, могат да Ви изненадат мебелите от ковано желязо?

 

Ковано желязо 3
Ковано желязо – доверете се на нас
Безспорно здравината и устойчивостта на мебелите от ковано желязо е основната причина, поради която хората избират такива мебели. Но освен това мебелите от ковано желязо могат да бъдат и невероятно красиви! Това разбира се е възможно само ако материалът е наистина добър, а обработката е извършена от истински професионалисти.

Ние от IRON BROTHERS имаме над 15 години опит в занаята. Казваме занаят неслучайно. Ние сме единствените на българския пазар, които обработват желязото чрез автентичната технология на художественото коване. Художественото коване най-близо се доближава до древната технология, която се е използвала преди хилядолетия. Мебелите от ковано желязо, изработени чрез художественото коване, са с несравнимо качество. Освен това тази технология ни позволява да създадем изделията от ковано желязо уникални. Ръчното коване е гаранция, че ще получите не само мебели от ковано желязо, които никой друг няма да притежава, но и че те ще бъдат създадени изцяло по Ваш вкус.

Ние в IRON BROTHERS вярваме, че щом сте решили да заложите на мебели от ковано желязо, то не държите само на гарантираното качество, а и на стилния външен вид. Можете да сте сигурни, че външният вид на новите Ви мебели от ковано желязо ще е също толкова впечатляващ, колкото е и качеството им. Ние работим с внимание към всеки детайл на продуктите от ковано желязо. Затова за нас е важно сами да изберете как точно да изглеждат новите Ви мебели от ковано желязо. Ние предлагаме не просто изработка на различни изделия от ковано желязо. Предлагаме своята подкрепа през целия процес на изработка. Започвайки от първоначалната Ви идея, ние ще изготвим за Вас индивидуален проект. В него ще се съобразим с всички Ваши лични предпочитания за бъдещите Ви мебели от ковано желязо. Ще извършим също и огледи на място, за да сме сигурни, че всички технически параметри ще бъдат напълно покрити. Работата ни с Вас ще приключи едва тогава, когато се убедим, че всичките Ви искания са изпълнени. Разбира се, през цялото време ще можете да разчитате на нашата професионална преценка и приятелски съвет!

Ковано желязо 4
Ковано желязо – най-доброто от нас
Няма нищо по-прекрасно от дом, изпълнен с хармония и радост. Но всички хубави моменти могат да са още по-хубави, ако домът е обезопасен и декориран с прекрасни мебели от ковано желязо. За да се сдобиете с най-добрите мебели от ковано желязо – свържете се с IRON BROTHERS!

 

Какви чудеса можем да сътворим от ковано желязо ние от IRON BROTHERS?

 

Вероятно вече се чудите какви точно прекрасни мебели и вещи от ковано желязо можете да поставите в дома си. Истината е, че от ковано желязо можем да изработим както масивни мебели, които да обезопасят дома Ви, така и малки аксесоари, които просто да допълнят стила и да спомогнат за домашния уют.

Едни нови огради, парапети или врати от ковано желязо могат не само да привлекат погледите на всички, но и да направят дома Ви възможно най-безопасен за Вас и Вашето семейство! Светлината пък намира уютен дом в нашите градински фенери, свещници, полилеи, лампи и факли. Независимо дали имате нужда да освежите интериора или да обзаведете стилно градината си – IRON BROTHERS е точното място. За нас ще бъде удоволствие да работим заедно!

Всъщност мебелите от ковано желязо не са подходящи само за дома Ви. Те са чудесен начин да впечатлите гостите на своя хотел или ресторант! Едни прекрасни мебели от ковано желязо са способни да донесат уют на всяко едно място, така че ако искате гостите Ви да се чувстват като у дома си – мебелите от ковано желязо ще помогнат за тази цел. Инвестицията, която ще направите за бизнеса си, като закупите мебели от ковано желязо, ще Ви се върне бързо, а и освен това мебелите от ковано желязо ще Ви помагат дълги години във Вашия бизнес. И разбира се – ще впечатляват всички гости с перфектния си външен вид!

Независимо дали сте решили да се сдобиете с масивни мебели от ковано желязо, или просто желаете да добавите малко стил в дома си чрез аксесоари като дръжки за врати от ковано желязо или принадлежности за камина, IRON BROTHERS е точното място, откъдето можете да се сдобиете с тях. Свържете се с нас още днес и внесете в дома си неподражаем стил и уют!


Мебелите от ковано желязо – безкомпромисно качество и безупречен стил!
Кованото желязо – перфектният материал за Вашите мебели!
Какво е ковано желязо и защо от него се правят най-качествените мебели?
С какво друго, освен с устойчивост и издръжливост, могат да Ви изненадат мебелите от ковано желязо?
Какви чудеса можем да сътворим от ковано желязо ние от IRON BROTHERS?